HEISKAN KESÄTEATTERI

Ohjelmaa kesällä 2020

 

ISKELMÄÄ ja IRWINIÄ pe 4.9.2020 klo 19:00

Reipasta musiikkia usean solistin ja kahden bändin voimin. Yhteislauluja.
Mamma, Pappi ja Papat esittää kaikille tuttuja reippaita iskelmiä
Manti & Mainingit keskittyy ohjelmassaan Irwin -musiikkiin

Liput 15€. Tiedustelut, lippuvaraukset tekstiviestillä: Aarre Aalto 044 217 7725

 

HEISKAN KESÄTEATTERI 

”Onni, jonka annoin pois”

Koronaepidemian vuoksi kesän 2020 tuotannon valmistelu on keskeytetty  ja koko esityskausi peruutetaan. Näytelmä siirretään esitettäväksi kesällä 2021. 

 

Musiikkinäytelmä kesällä 2021

.

Tarinan päähenkilö on musiikkikauppias Arvo Sarpatti. Arvo on käynyt Toivo Kärjen kanssa Klassillista lyseota Tampereella ja hänen kaupassaan myydään vain Toivo Kärjen musiikkia.
Arvo tapaa 1938 kesällä Pinsiön Maamiesseuran tansseissa Violan, he rakastuvat ja menevät kihloihin. Sitten Arvo joutuu lähtemään sotaan. Rintamalta kotiin palatessaan Arvo ei löydäkään tyttöä ja Violan perhe on ommellut suut suppuun.
Kylän tytöt haikailevat komeaa kauppiasta, mutta Arvo ei saa Violaa mielestään. Näytelmässä eletään vuotta 1965, monta vuotta on vierinyt mutta seinällä riippuu yhä Violan kuva.
Viikon kuluttua pidetään syntymäpäivät. Kaupassa järjestellään Arvo Sarpatin 50 -vuotisjuhlia. Keitä on kutsuttu ja ketkä saapuvat? Syntymäpäivien tuoksinassa alkavat myös nuorten eroon johtaneet syyt aueta. Kaikki selviää kesällä Heiskan kesäteatterissa.
Toivo ”Topi” Kärjen musiikki soi näytelmässä teatterin oman liveorkesterin ja tunnetusti loistavien laulajien esittämänä.

 

Esitykset kesällä 2021 Heiskan kesäteatterissa erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Tiedustelut
Aarre Aalto, 044 217 7725, aarre.aalto @ gmail.com

 

Pienkeräys teatterin tukemiseksi

Maaseudun Taiteellinen Teatteri ry / Heiskan kesäteatteri toipuu koronaepidemiasta. Yhteiskunta ja kunta eivät juurikaan tue harrastusyhdistystä kriisin kohdatessa. Meidän on selviydyttävä omin voimin.

Järjestämme toimintamme jatkon turvaamiseksi varojen pienkeräyksen – lupa RA/2020/729 – ajalla 22.6. – 21.9.2020, keräysalueena koko Suomi pois lukien Ahvenanmaa.

Pienikin lahjoitus on meille todella tärkeä. Tule mukaan tukemaan harrastajateatteria tekemällä lahjoitus tilille FI23 5730 0821 0563 36. Iso kiitos jo etukäteen. Keräyksellä saadut varat käytetään lasten, nuorten ja aikuisten voimin tapahtuvan musiikkinäytelmän toteuttamiseen kesällä 2021.

Lue keräyksen keräysluvan mukainen kuvaus tai tulosta itsellesi:

MTT – Heiskan kesäteatteri pienkeräys

 

Heiskan kesäteatteri, Heiskankuja 1, 39100 Hämeenkyrö

Sijainti kartalla ja ajo-ohjeet