Juhlatila, kokoustila, koulutustila, konserttitila, tapahtumatila, …

Heiskan maalaismiljööseen kuuluvia rakennuksia vuokrataan isompina tai pienempinä kokonaisuuksina juhliin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. Jokainen rakennus omaa rikkaan historian jopa monen sadan vuoden takaa.

Tilojen vuokraus p. 040 4849 361 / heiskankuja1@gmail.com

Päätalo

Heiskan vanha päärakennus on toimii nykypäivänä juhlatalona. Sen saliin, pirttiin ja useaan pikku kammariin mahtuu yhteensä noin 50 vierasta. Juhlatalossa tuntuvat juhlat vieläkin juhlavammilta. Tilat soveltuvat kahvittelujen lisäksi myös pienryhmien koulutuksiin ja kokouksiin.

.

Heiska-Sali

Heiskan pihapiiriin on noussut komea uusi rakennus vanhan navetan kivijalan päälle. Salilla on rikas historia ja on menneisyydessään romahtanut täysin. Nykyään tämä rakennus toimii juhlasalina ja kokoustilana jopa sadalle hengelle.

.

Savusauna

Sanotaan, ettei mistään ole parempi astua sisään kuin lämpimän savusaunan ovesta. Heiskan savusauna kunnioittaa sanontaa mahduttamalla jopa 15 saunojaa kerralla savusaunan helliin löylyihin, joiden jälkeinen hyvänolontunne kestää useita päiviä. Saunan yhteydessä ovat myös kylpypalju ja takkatupa, joissa voi viettää aikaa. Heiska valmistaa myös maistuvat saunaeväät tilauksesta.

.

Iisakin Tallitupa

Iisakin Tallituvan erikoisuus on useita satoja vuosia vanha ontto kuusi, jonka ympärillä on mukava mennä vaikkapa piirileikkiä. Se on lahjoitettu Heiskan tiloille salaman kaadettua puun Ikaalisissa. Tallitupaa käytetään esimerkiksi Päätalon ja Heiska-Salin lisätilana ja tanssisalina.

.

Takkatupa

Takkatupa on kotoisa rakennus, jossa on mahdollista järjestää pieniä tapaamisia tai kokouksia, sekä vuokrata tilan savusaunan kanssa isommankin porukan saunaillan järjestämiseen.

.

Pakari

Pakari on Heiskan kahvittelurakennus. Siellä järjestetään tapahtumien aikaiset kahvimyymälät ja pullakestit. Pakaria vo myösi vuokrata kokous-, koulutus tai pienimuotoisia juhlia varten. Pakariin mahtuu noin 30 henkilöä.

.

Sepänpaja

Sepän paja on rakennus Heiskan parkkipaikan vieressä, jossa Heiskan ikioma seppä takoo komeilla kumauksilla komeampia metallikappaleita! Sepän tuotteita voi ostaa Heiskan puodissa, joihin kuuluu tavaraa laidasta laitaan, ovenkahvoista muihin koristeisiin.

.

Leikkikenttä

Heiskan tiluksilla sijaitsee myös lapsille tarkoitettu leikkikenttä. Heiskan parkkipaikan takana oleva kunnan omistama leikkipaikka on vapaa kaikille vuorokauden ympäri.

a

a

Koska Heiskan alue juhlatiloineen sijaitsee asuinalueella, ohjelmien äänentoiston voimakkuudessa on rajoituksia ilta-aikaan. Juhlien järjestäjän vastuulla ovat annettujen sääntöjen noudattaminen ja sääntörikkomuksista vastaaminen.