HEISKAN KESÄTEATTERI 

”Onni, jonka annoin pois”

Koronaepidemian vuoksi kesän 2020 tuotannon valmistelu on keskeytetty  ja koko esityskausi peruutetaan. Näytelmä siirretään esitettäväksi kesällä 2021. 

Haluamme näin omalta osaltamme kantaa vastuun koronaepidemian leviämisen rajoittamisesta ja suojella sekä asiakkaitamme, että näytelmän koko toteutusryhmää.

Taloudellisen tilanteen vuoksi haluamme mahdollisimman monen lippunsa jo lunastaneen vaihtavan lippunsa lahjakorttiin, jolla saa lipun näytelmään kesän 2021 tuotantokaudella. Lippunsa jo lunastaneille asiasta on tiedotettu erikseen. 

Koronatilanteen niin salliessa tulemme toteuttamaan musiikillisia yksittäisesityksiä muista aiheista kesän ja syksyn 2020 aikana. Niistä tiedotetaan erikseen.

..

Tarinan päähenkilö on musiikkikauppias Arvo Sarpatti. Arvo on käynyt Toivo Kärjen kanssa Klassillista lyseota Tampereella ja hänen kaupassaan myydään vain Toivo Kärjen musiikkia.
Arvo tapaa 1938 kesällä Pinsiön Maamiesseuran tansseissa Violan, he rakastuvat ja menevät kihloihin. Sitten Arvo joutuu lähtemään sotaan. Rintamalta kotiin palatessaan Arvo ei löydäkään tyttöä ja Violan perhe on ommellut suut suppuun.
Kylän tytöt haikailevat komeaa kauppiasta, mutta Arvo ei saa Violaa mielestään. Näytelmässä eletään vuotta 1965, monta vuotta on vierinyt mutta seinällä riippuu yhä Violan kuva.
Viikon kuluttua pidetään syntymäpäivät. Kaupassa järjestellään Arvo Sarpatin 50 -vuotisjuhlia. Keitä on kutsuttu ja ketkä saapuvat? Syntymäpäivien tuoksinassa alkavat myös nuorten eroon johtaneet syyt aueta. Kaikki selviää kesällä Heiskan kesäteatterissa.
Toivo ”Topi” Kärjen musiikki soi näytelmässä teatterin oman liveorkesterin ja tunnetusti loistavien laulajien esittämänä.

 

Esitykset kesällä 2021 Heiskan kesäteatterissa erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Tiedustelut
Aarre Aalto, 044 217 7725, aarre.aalto @ gmail.com

 

Heiskan kesäteatteri, Heiskankuja 1, 39100 Hämeenkyrö

Sijainti kartalla ja ajo-ohjeet