Juhlatila, kokoustila, koulutustila, konserttitila, tapahtumatila, …

Heiskan maalaismiljööseen kuuluvia rakennuksia vuokrataan isompina tai pienempinä kokonaisuuksina juhliin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. 

Tilojen vuokraus 040 4849 361

Juhlatalo

Juhlatalo Päätalo

Päätalon hämyssä

Vanha päärakennus on kunnostettu juhlataloksi. Sen saliin, pirttiin ja useaan pikku kammariin mahtuu yhteensä noin 100 vierasta. Juhlatalossa tuntuvat juhlat vieläkin juhlavammilta. Tilat soveltuvat myös pienryhmien koulutuksiin.

Heiska-Sali

Heiska-Sali

Heiska-Sali

Heiskan neliöpihaan on noussut komea uusi rakennus vanhan navetan kivijalan päälle. Tämä rakennus toimii  monitoimitalona, jossa voi juhlia samassa tilassa  koko väen voimalla tai järjestää konsertteja  ja vaikkapa teatteriesityksiä.

Savusaunat

Savusauna

Villen savusauna

Villen saunaan mahtuu 15 saunojaa. Sanotaan, ettei mistään ole parempi astua sisään kuin lämpimän savusaunan ovesta. Saunan löyly hellii ja sen jälkeinen hyvänolontunne kestää useita päiviä. Saunan yhteydessä on myös kylpypalju ja takkatupa, jossa voi viettää aikaa. Heiska ry valmistaa myös maistuvat saunaeväät tilauksesta.   

Tallitupa

Tallitupa

Iisakin Tallitupa

Iisakin Tallituvan erikoisuus on useita satoja vuosia vanha ontto kuusi, jonka ympärillä on mukava mennä vaikkapa piirileikkiä. Tallitupaa käytetään mm. Päätalon ja Heiska-Salin  lisätilana ja tanssisalina.

Pakari-kahvila

Pakari

Pakari

Pakarissa ravintola Pikkumökin Lihapullat ja Vohvelit ylläpitää yrittäjä Helena Tyyskä.

 

Sepänpaja

Sepänpaja

Sepänpaja

Parkkipaikan viereen, vanhan saunan tiloihin on kunnostettu aito sepänpaja, josta kuuluu viikottain myös takomisen kalske. Tervetuloa tutustumaan!

Kaikkien juhlatilojen tilakohtaiset esitteet löydät ESITTEET -sivulta.

Koska Heiskan alue juhlatiloineen sijaitsee asuinalueella, ohjelmien äänentoiston voimakkuudessa on rajoituksia ilta-aikaan. Juhlien järjestäjän vastuulla ovat annettujen sääntöjen noudattaminen ja  sääntörikkomuksista vastaaminen.