Juhlatila, kokoustila, koulutustila, konserttitila, tapahtumatila, …

Heiskan maalaismiljööseen kuuluvia rakennuksia vuokrataan isompina tai pienempinä kokonaisuuksina juhliin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. 

Tilojen vuokraus p. 040 4849 361 / heiskankuja1@gmail.com

Päätalo

Vanha päärakennus on kunnostettu juhlataloksi. Sen saliin, pirttiin ja useaan pikku kammariin mahtuu yhteensä noin 50 vierasta. Juhlatalossa tuntuvat juhlat vieläkin juhlavammilta. Tilat soveltuvat myös pienryhmien koulutuksiin ja kokouksiin.

Heiska-Sali

Heiskan neliöpihaan on noussut komea uusi rakennus vanhan navetan kivijalan päälle. Tämä rakennus toimii juhlasalina ja kokoustilana jopa sadalle hengelle.

Savusauna

Savusaunaan mahtuu 15 saunojaa. Sanotaan, ettei mistään ole parempi astua sisään kuin lämpimän savusaunan ovesta. Saunan löyly hellii ja sen jälkeinen hyvänolontunne kestää useita päiviä. Saunan yhteydessä on myös kylpypalju ja takkatupa, jossa voi viettää aikaa. Heiska ry valmistaa myös maistuvat saunaeväät tilauksesta.

Iisakin Tallitupa

Iisakin Tallituvan erikoisuus on useita satoja vuosia vanha ontto kuusi, jonka ympärillä on mukava mennä vaikkapa piirileikkiä. Tallitupaa käytetään mm. Päätalon ja Heiska-Salin lisätilana ja tanssisalina.

Takkatupa

Takkatupa on savusaunan vieressä oleva kotoisa rakennus, jossa on mahdollista viettää saunailtaa tai järjestää pieniä tapaamisia tai kokouksia.

Pakari-kahvila

Pakari

Pakaria voi vuokrata kokous-, koulutus tai pienimuotoisia juhlia varten. Pakariin mahtuu noin 30 hlöä.

 

Sepänpaja

Sepänpaja

Sepänpaja

Parkkipaikan viereen, vanhan saunan tiloihin on kunnostettu aito sepänpaja, josta kuuluu viikottain myös takomisen kalske. Tervetuloa tutustumaan!

Koska Heiskan alue juhlatiloineen sijaitsee asuinalueella, ohjelmien äänentoiston voimakkuudessa on rajoituksia ilta-aikaan. Juhlien järjestäjän vastuulla ovat annettujen sääntöjen noudattaminen ja  sääntörikkomuksista vastaaminen.